Produkter > Precision > Planetväxlar

Planetväxlar

Vår partner Reckon® erbjuder 2 serier (den ekonomiska serien och den högpresterande serien), och var och en av dem har en in-line och en rätvinklig konfiguration. Scrolla ner för att se alla tillgängliga standardprodukter.

Ekonomiska planetväxellådor med lågt glapp

ACCESS-CI-ST

Access är en planetväxellåda med lågt spel, designad för måttliga till medelhöga applikationer med variationer av vridmoment. Det är populärt i kartesiska pick&place-robotar.

ACCESS-SQ-ST

Access SQ är en planetväxellåda med lågt glapp utformad för måttliga till medelhöga applikationer med variationer av vridmoment. Det är populärt i kartesiska pick&place-robotar.

SPIRIT-CI-ST

Spirit är en planetväxellåda med lågt spel, designad för måttliga applikationer med variationer av vridmoment.

WISER-CI-ST

Wiser är en instegssnivå, men ändå mycket pålitlig, spiralformad planetväxellåda. Denna mycket ekonomiska växellåda är inriktad på att leverera vridmoment i tysta applikationer som kräver precision..

WISER-SQ-ST

Wiser SQ är en instegsnivå, men ändå mycket pålitlig, spiralformad planetväxellåda. Denna mycket ekonomiska växellåda är inriktad på att leverera vridmoment i tysta applikationer som kräver precision.

Planetväxellåda med hög prestanda, lågt glapp

LIVELY-CI-ST

Lively CI är en planetväxellåda med lågt bakslag, designad för måttliga accelerationer eller vridmomentvariationer. Spiralformade tänder ger tyst drift till din servoapplikation.

LIVELY-SQ-ST

Lively SQ är en planetväxellåda med lågt bakslag, designad för måttliga accelerationer eller vridmomentvariationer. Spiralformade tänder ger tyst drift till din servoapplikation.

X-TREME-SQ-ST

Denna planetväxellåda med lågt bakslag är väl anpassad för applikationer med medium till stark acceleration och höga radiella och axiella belastningar på en utgående hanaxel. Det är det idealiska valet för applikationer som kuggstångsdrivningar i dynamiska pick & place-robotar eller högdynamiska remmar.

BOOSTER-SQ-ST

BOOSTER är en högpresterande planetväxellåda med lågt bakslag. Den är speciellt designad för högprecisionstryckmaskiner där mycket lågt bakslag är nyckeln, och laserskärningsmaskiner som kräver styvhet och hög accelerationskapacitet.

ULTIMATE-CI-ST

Ultimate är en planetväxellåda med hög styvhet och lågt bakslag. Det ger överlägsen accelerationskapacitet till högdynamiska applikationer inklusive nya generationens laserskärmaskiner, deltarobotar eller stansmaskiner, där hög precision behövs. Ultimate finns i 2 versioner: standardversionen och versionen med högt vridmoment.

Spiralformad planetväxellådor med lågt glapp

LIVELY-CI-RA

Lively CI-RA är en spiralformad planetväxellåda med lågt bakslag, designad för måttlig acceleration eller variationer av vridmoment.

LIVELY-SQ-RA

Lively CI-RA är en spiralformad planetväxellåda med lågt bakslag, designad för måttlig acceleration eller variationer av vridmoment.

X-TREME-SQ-RA

X-Treme RA är en rätvinklig planetväxellåda med lågt bakslag. Den var designad för tysta, dynamiska applikationer med viktiga ansträngningar på axeln, som tunga kuggstång och drev eller remmar.

Skärmavbild 2022-05-06 kl. 13.12.17

BOOSTER-SQ-RA

BOOSTER RA är en högpresterande, rätvinklig planetväxellåda med lågt bakslag. Den ger hög acceleration och snabba reverseringar till tunga servoapplikationer.

ULTIMATE-CI-RA

Ultimate är en kraftig planetväxellåda med lågt bakslag. Den har avsevärd styvhet och fantastisk accelerationskapacitet, tillsammans med extrem belastningskapacitet på utgångsflänsen.

Relaterade produkter

Direktdrift

Lagerenheter med direktdrift är lämpliga för applikationer där hög prestanda och låga utrymmeskrav är viktiga kriterier.

LÄS MER >

Indexeringsväxlar

Indexeringsväxlar och indexeringsbord är enkla, beprövade och driftsäkra maskinelement. Bettinelli är en världsledande tillverkare från Italien.

LÄS MER >

Domkrafter

Domkrafter från UNIMEK SpA är enkla att använda, tillförlitliga och kräver ett minimum av underhåll. Detta gör dem till ett mycket användbart maskinelement.

LÄS MER >
EnglishSwedish