Produkter > Heavy Duty  > Hydraulmotor

 

Hydraulmotor

Vi har valt att samarbeta med Parker Hannifin när det gäller hydraulisk drift av våra SlewDrive.

 

Parkers fullständiga sortiment av hög- och låghastighetsmotorer ger upp till 1695 Nm vridmoment med hastigheter från 1/2 till 13 000 rpm. Ett komplett utbud av storlekar erbjuds som driftskonfiguration för växlar, gerotorer, skovlar och kolvar.

 

Deras breda produktsortiment av motorer och ventilsystem samt tekniskt support garanterar att du får korrekt funktionalitet i din SlewDrive applikation. Beroende på applikation så använder vi mest TE, TF, TG samt TK serierna men beroende på applikation och funktion står hela Parkers sortiment till förfogande.

 

Väljer du en paketleverans får du många fördelar i både support och enkelhet i montaget.

Parker TE Light Duty motor

TE-serien är en hållbar hydraulisk gerotormotor som enkelt hanterar lätta radiala laster. Den har en axeltätning som klarar av höga tryck samt håller en jämn drift vid låga hastigheter. TE-serien är lämpad för olika användningsområden till exempel skruvtransportörer, kedjestyrning, vinschar och rotationslaster.

 

Med sin 25,4 mm nominella axelstorlek och rullager kan TE-serien bära radiella laster upp till 6672 Nm vid kilen, intermittent tryck till 190 bar och vridmoment upptill 644 Nm.

 

Den robusta konstruktionen och det kontinuerliga oljeflödet ger en lång livslängd. Den innovativa designen eliminerar behovet av ett oljetråg. Högkvalitativ design och -tillverkning gör gerotormotorn till en pålitlig och driftsäker produkt.

Parker TF Medium Duty motor​​

TF – serien är en hållbar hydraulisk gerotormotor som hanterar medeltunga radiala krafter utmärkt. Den har en axeltätning som klarar av höga tryck samt håller en jämn drift vid låga hastigheter. Serien är lämpad för olika användningsområden till exempel mobila drivlinor, skruvtransportörer, kedjestyrning, vinschar och rotationslaster.

 

Med en nominell axelstorlek på 31,75 mm kan TF-serien hantera intermittent tryck upptill 280 bar och vridmoment till 920 Nm. Den robusta konstruktionen och det kontinuerliga oljeflödet ger en lång livslängd. Den innovativa designen eliminerar behovet av ett oljetråg. Högkvalitativ design och -tillverkning gör gerotormotorn till en pålitlig och driftsäker produkt.

Parker TG Medium Duty motor

TG – serien är en slitstark hydraulisk gerotormotor som enkelt hanterar medeltunga radiella krafter. Den har en axeltätning som klarar av höga tryck samt håller en jämn drift vid låga hastigheter. Serien är lämpad för olika användningsområden till exempel mobila drivlinor, skruvtransportörer, kedjestyrning, vinschar och rotationslaster.

TG – serien är byggd för att hantera intermittent tryck till 280 bar och bära radiella laster till 16013 N vid kilen. Den robusta konstruktionen och det kontinuerliga oljeflödet ger en lång livslängd. Den innovativa designen eliminerar behovet av ett oljetråg. Högkvalitativ design och -tillverkning gör gerotormotorn till en pålitlig och driftsäker produkt.

Parker TK Heavy Duty motor

TK- seriens låga hastighet och höga vridmoment gerotormotorer har möjligheten att leverera sex gånger sin livslängd, vilket minskar OEM-garantitillägg och underhåll för slutkunden. Den hållbara hydrauliska motorn hanterar enkelt tunga radiella krafter samt håller en jämn drift vid låga hastigheter. Serien är lämpad för olika användningsområden till exempel mobila drivlinor, skruvtransportörer, kedjestyrningar, vinschar och rotationslaster.

 

TK-serien är byggd för att hantera intermittent tryck till 310 bar, bära radiella laster till 33362 N vid kilen och har en hög flödesförmåga på 277 liter per minut. Den robusta konstruktionen och det kontinuerliga oljeflödet ger en lång livslängd. Högkvalitativ design och -tillverkning gör gerotormotorn till en pålitlig och driftsäker produkt.

Relaterade produkter

Cylindrar

Med kapaciteter upp till 1 000 ton, ger Enerpac flera valmöjligheter för dig att hitta en cylinder anpassat efter dina behov.

LÄS MER >

Hydraulmotor

Parkers fullständiga sortiment av hög- och låghastighetsmotorer ger upp till 1695 Nm vridmoment med hastigheter från 1/2 till 13 000 rpm. Ett komplett utbud av storlekar erbjuds som driftskonfiguration för växlar, gerotorer, skovlar och kolvar.

LÄS MER >