Branscher

Fordonsindustrin

Vi utvecklar och tillverkar mekaniska komponenter för fordonsindustrin. Med knowhow och korta ledtider ger vi dig bästa servicen.

Gruvindustrin

Gruvindustrin kräver hållbara mekaniska komponenter som klarar externa miljöer. Vi har ett brett sortiment och kan även kundanpassa komponenter.

Ergonomi

Vi tillverkar och kundanpassar mekaniska komponenter för ergonomiska produkter. Hos oss hittar du ett brett utbud i verierande material. Se våra tjänster.

Jordbruk

Är du i behov av mekaniska komponenter till jordbruksmaskiner? Vi erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa produkter.

Kärnkraft

Vi erbjuder mekaniska komponenter och systemlösningar för kärnkraftindustrin. Här kan du läsa mer om vilka produkter och tjänster vi erbjuder.

Papper & Massa

Vi tillverkar och utvecklar mekaniska komponenter till en rad industrier, vilket även gäller för papper och massa. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder.

Skogsindustri

Hållbara och säkra mekaniska komponenter för skogsindustrin. Vi utvecklar, tillverkar och anpassar högkvalitativa komponenter.

Stålindustri

Vi har ett brett utbud av mekaniska komponenter för stålindustrin inom hydraulik, lyftanordningar och transmissioner. Läs mer om våra tjänster här. 

Varvsindustri

Vi tillverkar och utvecklar mekaniska komponenter till en rad industrier, vilket även gäller för papper och massa. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder.

Offshore

Vi finns till för dig som söker kvalitetsprodukter och erfarenhet inom off-shore verksamhet. Klicka här under för att se våra erbjudanden.

Vi har det mesta du behöver för att tillverka medicinska hjälpmedel av hög kvalitet med tillförlitliga resultat. Klicka här under för att läsa mer.

Infrastruktur

Vi tillhandahåller teknik och kunskap för driftsäker produktion inom svensk infrastruktur. Vi är flexibla och nyfikna samt utvecklas kontinuerligt.

Försvar & Övervakning

Bengtssons Maskin tillhandahåller mekaniska komponenter till maskiner. Här under hittar du våra produkter för försvar och övervakning. 

Förpacknings-industri

Letar du efter ett företag som specialiserar sig på att effektivisera dina kunders förpackningssystem? Klicka då här för att läsa mer om våra produkter. 

Verktygsmaskiner

Bengtssons Maskin har lång erfarenhet av tillverkning av komponenter som driver och styr maskiner. Läs mer om våra komponenter till verktygsmaskiner här. 

Materialhantering

Vi erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster för tillverkning av bland annat driftsäkra rull- och transportbanor. Klicka här under för att läsa mer.

Automation

Tillverkar du maskiner för automatisering kan du komma till oss för komponenter till din produktion. Läs mer om vad vi erbjuder genom länken under.