Produkter > Heavy Duty  Hydromekaniskt spännförband

 

Hydromekaniskt spännförband

ETP-principen ger på grund av det hydrauliska arbetssättet en mängd, för kunden, viktiga fördelar: kompakt konstruktion, snabb montering, lätt att positionera, god rundgång, skadar inte kontaktytorna och är lätt att demontera.

 

Dessa egenskaper är viktiga idag och kommer att bli än viktigare i framtiden. Ökade krav på mindre inbyggnadsmått, bättre rundgång/balans vid ökade maskinhastigheter, kortare stillestånd för service och ökad precision gör att fler och fler bygger in ETP hydrauliska axel-navförband.

ETP-HYLOC

ETP-HYLOC är genom sin robusta konstruktion lämpad för svåra miljöer och tunga drifter typ valsverk, processindustri, m.m.

 

En intressant tillämpning bland många är fastsättning av valsrullar, då ETP-HYLOC är snabb att montera, har god rundgång och tål höga radiella belastningar.

ETP-HYDROPRESS

ETP-HYDROPRESS är ett kundanpassat axel/nav förband för större axlar. Principen är densamma som för anda ETP bussningar, men med hjälp av en extern trycksättning har vi skapat ett förband som mycket enkelt kan anpassas till kundapplikationen.

 

Dimensionslistan skall enbart ses som exempel på ett “standardsortiment” men bussningen kan mycket enkelt förändras till aktuell applikation.

Relaterade produkter

Precisionskedjor

I mer än 80 år har IWIS tillverkat rullkedja med absolut högsta precision och kvalité och i dag arbetar mer än 700 personer vid företagets fabrik i München.

LÄS MER >

Indexeringsväxlar

Indexeringsväxlar och indexeringsbord är enkla, beprövade och driftsäkra maskinelement. Bettinelli är en världsledande tillverkare från Italien.

LÄS MER >

Miniatyrkopplingar

För pulsgivare, servomotorer och stegmotorer – vi har rätt koppling för dina applikationer. Sortimentet omfattar ett mycket stort urval kopplingar i olika utföranden, alla med sina unika egenskaper.

LÄS MER >