Lyftblock

På Bengtssons Maskin erbjuder vi manuella lyftblock som är oumbärliga i en mängd olika industrier och applikationer, från byggprojekt till tillverkningslinjer. Dessa lyftblock är designade för att säkert hantera och lyfta tunga laster, med en fokus på användarsäkerhet och produktens långvariga hållbarhet.  

WH C4 QP Chain Hoist

WH L5 QP Lever Hoist

WH SS-L5 QP (Quad Pawl) Lever Hoist

WH L4 Compact Lever Hoist

WH L4 Lever Hoist

WH L4 Lever Hoist with Shipyard Hooks

WH SS-L5.IM Ironman and Overhead Line Lever Hoist

WH C4 Chain Hoist

WH SS-C4 QP Chain Hoist

WH Dual Speed Chain Hoist

WH ATEX-L4 Lever Hoist

WH ATEX-C4 Chain Hoist

WH CP-C4 Chain Hoist

WH PT Push Trolley

WH C4 Combined Chain Hoist and Trolleys

WH AT Adjustable Trolley

WH PT Corrosion Protected Push Trolley

WH GT Corrosion Protected Geared Trolley

WH CP-C4 Combined Chain Hoist and Trolleys

WH PT ATEX Push Trolley

WH GT ATEX Geared Trolley

WH ATEX-C4 Combined Chain Hoist and Trolleys

WH SS-C4 QP Ultra Low Headroom Trolley Hoist

WH BC Fixed Jaw Super Clamp

WH UBC Universal Beam Clamp

Multi-Directional Clamp

Några användningsområden för lyftblock 

Lyftblock kan användas inom en mängd olika branscher och för olika tillämpningar. Här är några exempel: 

 

Dessa användningsområden illustrerar lyftblockens mångsidighet och viktiga roll inom flera sektorer. När du väljer lyftblock är det värt att överväga om de är ATEX klassade, särskilt om oken ska användas i farliga miljöer som utsätts för brandfarliga gaser, ångor, lättantändligt damm med fler områden.  

Vad innebär ATEX klassning?  

ATEX-klassificeringen hänvisar till Europeiska unionens direktiv som ställer krav på utrustning och arbetsmiljöer i explosionsfarliga atmosfärer. Detta inkluderar områden där det finns en risk för explosion på grund av närvaron av brandfarliga gaser, ångor, dimmor eller damm.  


Att välja lyftblock som är ATEX-klassade innebär att utrustningen är utformad och tillverkad för att säkert användas i dessa potentiellt farliga miljöer, vilket minskar risken för explosion och förbättrar säkerheten för arbetstagare. Det är därför en viktig övervägande för industrier som arbetar i eller nära explosiva atmosfärer.

William Hackett erbjuder lyftlösningar av hög kvalitet. Utforska deras sortiment av innovativa lyftprodukter, designade för att möta kraven inom olika industrier. Med över 150 års erfarenhet kombinerar William Hackett tradition med teknisk expertis för att leverera pålitliga och effektiva lyftlösningar.

 

Är du osäker på vilka lyftblock som ni ska ha så är det bara att höra av er till oss på Bengtssons Maskin så hjälper vi till. 

Relaterade produkter

Växellådor

Letar du efter växlar? Vi har ett brett sortiment av växlar. Här hittar du allt från växelmotorer med spiralformade och koniska spiralväxlar till planetväxlar.

LÄS MER >

Kuggkopplingar

Alla mekaniska friktionsförband bygger på principen med koner som glider mot varandra. Glidningen och därmed den radiella expansionen, åstadkomm…

LÄS MER >

Slew drive

Våra slew drives erbjuder exakt rotation och pålitlighet. Anpassningsbara lösningar för olika branscher.

LÄS MER >