Startsida / Branscher

Verktygsmaskiner

Det finns flera typer av industrimaskiner och på Bengtssons Maskin är vi experter på att tillverka komponenter till effektivare produktion inom industriverksamheter. Vi tillhandahåller inte bara de delar och komponenter du behöver för tillverkning av högkvalitativa maskiner, utan vi erbjuder dig som kund även vår expertis inom området. Vårt mål är att erbjuda dig med spetskompetens inom verktygsmaskiner personliga, kundanpassade lösningar från allt inom mekanisk kraftöverföring och högtryckshydraulik till bolting och lyft.

Produkter och service av hög kvalitet

Vi har ända sedan 1913 tillhandahållit välfungerande produkter. Både mekaniska transmissioner, hydraulik, lyft och moment. Vi erbjuder produkter och lösningar vilka gör din produktion både driftsäker och ekonomisk. I vårt breda produktsortiment erbjuder vi växlar, lager och fastspänning med extrem precision.

 

Genom att endast använda lättviktiga material rör sig delarna mer energieffektivt. Alla de delar vi erbjuder i vårt urval på Bengtssons Maskin är av mycket hög kvalitet och vi samarbetar med flera marknadsledande leverantörer som exempelvis Spina, Franke, Nexen och AMF.

Är projektet i konceptstadtiet - vi hjälper till där du fastnat

För dig som endast ligger i konceptstadiet kan vi hjälpa till att ta fram de maskindelar din maskin kommer att behöva och som gör att den kommer att fungera på bästa möjliga sätt i längden. Vi erbjuder utöver ett brett sortiment av produkter även mjukvaror till dig som kund. De innefattar bland annat applikationskunnande, 3D-modeller av flertalet komponenter via hemsidan, beräkningshjälp samt montering. Dessutom kan du ta hjälp av oss med lagerhållning av dina produkter för avrop.

 

Vår strävan är att tillsammans med dig som kund utveckla och specialtillverka de bästa produkterna för just dina behov. Det gör vi genom att ständigt finnas till hands för dig som kund. Våra säljingenjörer är med dig hela vägen. Från koncept och prototypframtagande av de maskindelar som du behöver, fram till leverans och eventuellt montering.

Rekommenderade produkter