Produkter > Heavy Duty  > Fixturering

Fixturering

Ett komplett utbud av väldesignade produkter som används för att ge kraftfull spänn- och positioneringskraft till varje typ av tillverkningsprocess.
 
Global distribution med lokal teknisk support som har kapacitet att vara med i ditt projekt från idé till produktion. Exklusiv serie med fixturhydraulik som används för stansning och fastspänning inom tillverkningsindustrin. Ett brett urval av högpresterande hydrauliska kraftenheter ger innovation och tillförlitlighet till dina projektutmaningar.
 
 
 

Enerpac

Ett komplett utbud av hydrauliska produkter som används för att ge kraftfull fixturering i alla typer av tillverkningsindustrier. Lokal teknisk support garanterar att dina applikationsbehov kan lösas korrekt. Exklusiv cylinderserie som används för stansning och fastspänning i tillverkningsindustrier.

Ett komplett utbud av hydrauliska högtrycks fastspänningar som används för att ge kraftfull fastspänning och positionskraft till alla typer av tillverkningsprocessen. 

 

Lokal teknisk support garanterar att dina applikations behov kommer att kunna lösas korrekt. Exklusiv cylinder serie som används för stansning och fastspänning i fordonstillverkning.

AMF

AMF’s hydrauliska program innehåller en stor variation och ett brett utbud av komponenter i många olika utföranden. Vi erbjuder färdigutvecklad teknik med olika funktioner anpassade exakt till våra kunders behov.

Som ledande tillverkare i Europa uppfyller AMF med över 5000 produkter alla krav inom områdena fastspänning, handverktyg och lås. Detta utgör grunden för optimala lösningar för era behov. 


Huvudfokus ligger på expertrådgivning och samt passionen för kortare uppställnings tider för att öka produktiviteten. Se produkter nedan: 

Hydrauliska spännare

2.2 till 33 kN spännkraft. Enkel och dubbelverkande. Olika infästningsalternativ, överliggande fläns, bottenfläns, gängad infästning.

Zero-Point System

Ekonomiskt, starkt och precis. Zero-point fastspänningsteknik från AMF.

Relaterade produkter

Momentverktyg

Här hittar du Enerpac’s program med verktyg för moment samt skruvspännare. Manuella och hydrauliska verktyg samt spridarkilar och flänsverktyg.

LÄS MER >

Kardanaxlar

Kardanaxlar är i många fall ett utmärkt alternativ till axelkopplingar när avstånden mellan axeltapparna överskrider ca 500 mm. De är kostnadeffektiva och har lång livslängd.

LÄS MER >