Komponenter till testbänkar

Vi på Bengtssons Maskin är stolta över att erbjuda högkvalitativa komponenter för testbänkar, som är utformade för att optimera prestanda- och tillförlitlighetstester.

 

Våra komponenter för testbänkar är noggrant utvalda och konstruerade med fokus på hållbarhet och precision. Oavsett om du arbetar inom industrin, forskning eller annan teknisk verksamhet, kan våra produkter hjälpa dig att uppnå noggranna och pålitliga testresultat.

 

Testbänkar

Dagens medvetenhet kring de fossila bränslens påverkan på miljö driver idag omställning till elektrifierade drivlinor i allt högre takt. För att säkerställa drivlinans prestanda och kvalitet fyller testbänkens funktion en mycket viktig roll. Vår kompetens är inom mekanisk kraftöverföring mellan motor och exempelvis en växellåda där vi ta fram en lösning passande de sensorer som ska användas.

 

Vi vet att mekanisk noggrannhet är mycket viktigt för mätresultatet samt att omställningstiden måste hållas nere. Med våra axelkopplingar som är extremt vridstyva får ni tillförlitliga mätvärden från sensorerna och kombinerar vi axelkopplingarna med hydraulisk spännbussning får vi en extremt god rundgångsnoggrannhet och korta omställningstider. Förutom axelkopplingar kan vi även leverera kardanaxlar och vid behov hydrauliskt överlastskydd om testad produkt måste skyddas.

ETP Techno

ETP Techno

ETP Hyloc

Kardanaxlar

Fördelarna med våra komponenter

Ökad Konkurrenskraft

Testbänkar ger möjlighet att snabbt anpassa sig till marknadskrav och teknologiska framsteg. Den stärker även företagets konkurrenskraft genom att leverera pålitliga och innovativa produkter.

Validering & Verifiering:

Våra komponentdelar till testbänkar möjliggör noggrann validering av elektroniska kretsar och system. Erbjuder även en strukturerad miljö för verifiering av designens funktionalitet.

Analys av Prestanda

De ger även möjlighet att analysera och optimera elektronisk prestanda under olika förhållanden och belastningar. Hjälper till att säkerställa att produkten uppfyller specificerade krav och standarder.

Kostnad & utveckling

Våra produkter till testbänkar kan minimera kostnader genom att identifiera och adressera problem innan produktion. Testbänken minskar även totala utvecklingstiden genom att effektivisera testningsprocessen.

Kontakta oss

Frågor kring priser eller våra produkter generellt? Du är välkommen att skriva dina frågor och funderingar i formuläret under. 

 

Du vet väl att du också kan kontakta oss direkt på telefon: +46 40 680 73 00 och mail: [email protected]? Här finner du alla våra kontaktuppgifter.