Produkter > Heavy Duty  > Telfrar

Telfrar

Vi på Bengtssons Maskin är leverantör av högkvalitativa telfrar. Med försäljning av tyska Liftket Star elektriska kättingtelfrar från den välrenommerade tillverkaren Hoffman Fördertechnik GmbH. Vårt sortiment inkluderar också Japanska tryckluftsdrivna telfrar från Endo Kogyo.  

Lyft säkert och utan krångel med Liftket! 

Utforska Liftkets omfattande sortiment för att uppfylla dina behov av högre lyfthöjd eller längre manöverkabel. Deras telfrar levererar sömlös och effektiv drift genom att byta ut kättingsamlaren för att enkelt rymma kättingen. Ta del av vårt varierade utbud och hitta den perfekta lösningen för dina krav på telfrar och lyftutrustning. 

Inkluderat som standard är en krok för upphängning av telfern, men vi erbjuder flexibilitet att anpassa efter dina behov. Välj mellan upphängningsögla och balk vagn med eller utan drivning för att skräddarsy din telfer optimalt. 

För extra flexibilitet och möjlighet att röra dig fritt runt lasten du lyfter, finns radiostyrning som ett perfekt tillval. Koppla radiostyrningen till telfern och driven åkvagn för säker och effektiv styrning på avstånd. 

Vi förstår att varje arbetsmiljö och lyftsituation är unik. Därför ger vi dig möjligheten att skräddarsy din Liftket Star telfer för att exakt möta kraven och önskemålen i ditt arbete. 

  • Liftket Star: Anpassningsbara modeller, 3-fas elmotor, IP-klass 55, och gränslägesbrytare. 
  • Power Liftket: Robust konstruktion, 24 V manöverdon, och fläktkyld elmotor. 
  • Eltelfrar (220 V): Enkel anslutning, IP-klass 55, och justerbar lyft- och manöverhöjd. 

 

Endo Kogyo tryckluftsdrivna telfrar – Effektivt lyft med säkerhet i fokus 

Varför välja Luftdrivna Telfrar? Som specialister från Japan har vår leverantör, Endo Kogyo, etablerat sig som en framstående tillverkare av tryckluftsdrivna telfrar med följande fördelar.  

Med snabb lyfthastighet möjliggör produkten effektiv och snabb lyftning, vilket är avgörande för att optimera arbetsprocesserna. Dess förmåga att eliminera risken för överhettning garanterar pålitlig prestanda över tiden, vilket är särskilt viktigt för långvarig användning och hållbarhet. Trygg och säker användning främjas genom att produkten är konstruerad utan explosionsrisk, vilket ökar den allmänna arbetsmiljösäkerheten. Den steglösa lyft- och sänkfunktionen möjliggör flexibel och kontrollerad lyftning, vilket bidrar till hög produktivitet och anpassningsbarhet i olika arbetsmiljöer. För extra trygghet är krokarna utrustade med säkerhetsspärrar, vilket ytterligare ökar säkerhetsnivån vid användning.  


  • EHW Wiretelfer: Denna telfer erbjuder en smidig och enkel placering med kapslad konstruktion. Med en lyftkapacitet på 60 eller 120 kg och en lyfthöjd på 2 m möjliggör denna telfer snabb och effektiv lyftning med hög säkerhet. 
  • AT Kättingtelfer: AT Kättingtelfer ger anpassningsbar lyfthöjd efter dina behov, med lyftkapacitet på 60 resp. 125 kg och en lyfthöjd på 3 m. Denna telfer är konstruerad för flexibilitet och säker lyftning. 
  • EHL Kättingtelfer: EHL Kättingtelfer imponerar med driftsäkerhet och kostnadseffektivitet. Med kapacitet från 250 till 6 000 kg och en kompakt konstruktion med dubbel planetväxel och automatisk broms erbjuder denna telfer pålitlig prestanda och anpassningsmöjligheter. 

Dessa produkter är designade för att optimera din lyftutrustning och säkerställa högpresterande lyft i olika arbetsmiljöer. 

Vi är stolta över att representera Endo Kogyo i Sverige och ser fram emot att skräddarsy lösningar som möter dina specifika krav för snabbt, säkert och effektivt lyft. Optimera din lyftverksamhet med Bengtssons Maskin. Kontakta oss idag för skräddarsydda offertlösningar och expertrådgivning.

Lyft ditt företag till nya höjder med våra pålitliga och effektiva telfrar. 

Relaterade produkter

Balansblock

Med våra balansblock kan du hänga upp verktyg, slangar, manöverdon etc så att de ”svävar viktlösa” och är lätta att flytta när de ska användas.

LÄS MER >