Momentverktyg

Här hittar du marknadens bredaste program med verktyg för momentdragning samt skruvsträckning, manuella och hydrauliska, elektriska, luftdrivna och batteridrivna verktyg. Se produkter nedan.

Enerpac

e_series_multiplier_1200x1070w

E-serien

Hydraulpumpar för momentverktyg

Norbar

Manual Torque Multipliers

Norbar HandTorque är det mest omfattande multiplikatorsortimentet som finns. Standardprodukter är tillgängliga upp till 47 500 N·m (35 000 lbf·ft) och “special” till 300 000 N·m (220 000 lbf·ft).

 

En rad “nosförlängningar” för att nå svåråtkomliga bultar och ett komplett utbud av vridmomentgivare för mycket exakt vridmomentövervakning finns tillgängliga.

 

Pneumatic torque tools

PneuTorque-driften är tyst – mindre än 85dB(A) med absolut ingen påverkan. Dessa två faktorer gör PneuTorques bekväma för operatören att använda, vilket minskar tröttheten och ökar därmed säkerheten.

 

PneuTorques ger exakt vridmomentkontroll – på en given skarv kommer de att stanna repeterbart till inom ±5 %.

 

Genom att använda elektronisk avstängning kan denna repeterbarhet förbättras till ±2 %. PneuTorque består av en robust luftmotor som driver en Norbar-multiplikator med tre eller flera steg av epicyklisk utväxling.

Battery torque tools

Norbar har kombinerat en ny batteridriven borstlös motor, dataminne och överföringsmöjligheter för att leverera  exakta och effektiva batterivridmomentverktyg.

Electronic Torque Tools

Norbars elektroniska vridmomentverktyg använder patentsökt motorteknologi och kontrollmjukvara för att ge oöverträffad gemensam kontroll.

 

Traditionella elektroniska momentverktyg ger väldigt olika resultat beroende på skarvtyp. Norbars intelligenta ledavkänning eliminerar dessa problem så att du kan vara säker på ditt bultarbete.

Reactions & Accessories

Alla Norbar vridmomentmultiplikatorer levereras som standard med reaktionsplatta. Där standardalternativet inte är lämpligt finns andra tillval.

 

Nose Extensions är också tillgängliga för Norbar HandTorque, PneuTorque och EvoTorque multiplikatorer för situationer där verktygsåtkomst är begränsad.

 

Relaterade produkter

Vakuumlyft

Vakuumlyftar för plåt, sten eller andra släta “skivor”. Vi har både självalstrande vacuumlyftar, som inte behöver någon extern kraftkälla, och lyftar.

LÄS MER >

Cylindrar

Med kapaciteter upp till 1 000 ton, ger Enerpac flera valmöjligheter för dig att hitta en cylinder anpassat efter dina behov.

LÄS MER >