Produkter > Precision > Precisionskedjor

Precisionskedjor

Precision-skedjor

Här finner du rullkedjor av alla typer och storlekar. Vår partner IWIS producerar även rullkedjor med fästen och specialkedjor med gruppkedjor, bladkedjor, transportörkedjor och många andra modeller. 

 

Nedan hittar du olika kedjor med respektive katalog. Frågor? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Super Longlife SL rullkedja

Vår standard precisionsrullkedja.
Vi lagerför samtliga dimensioner enligt DIN standard 8187-1 (europeisk standard).

products95

Rullkedjor med monterade medbringare

Samtliga typer av IWIS precisionsrullkedjor kan förses med olika typer av medbringare. Den höga tillverkningsprecisionen gör dessa kedjor ytterst lämpade i mängder av applikationer för transport och positionering.

 

Sortimentet av standardmedbringare är mycket omfattande och kompletteras av ett intressant antal medbringare för speciella användningsområden. Det samlade sortimentet är väl presenterat i vår katalog över ”Precisionsrullkedjor”.

 

Nedan presenteras en liten del av de möjligheter som vi kan erbjuda.

CR kedja

Vår rosttröga precisionsrullkedja som erbjuder ett flertal fördelar jämfört med rostfri rullkedja.

Mega Life ML kedja

Vår smörjfria precisionsrullkedja – den senaste av innovationer från IWIS. Med hjälp av en ny typ av bussning har IWIS skapat en rullkedja som inte kräver smörjning!

Relaterade produkter

Trådkullager

Trådkullager är en unik konstruktion med ringformade löpbanor av stål. De är avsedda för inbyggnad direkt i grundkonstruktionen som därmed arsätter lagerringarna i ett konventionellt lager.

LÄS MER >

Linjärstyrningar

Linjärstyrningar är ett system där kvalité och hög tekniknivå är adelsmärken. Skenor och vagnar tillverkas i aluminium för lägsta vikt…

LÄS MER >
EnglishSwedish