Oktober 2023 Nyhetsbrev

Följ med oss ​​när vi återbesöker de viktigaste händelserna och berättelserna för denna månad.

Vår nya video presentation

Den här månaden har vi lanserat vår nya presentationsvideo – har du sett den än? Här får du veta mer vilka vi är, var vi kommer ifrån och vad som driver oss framåt. Det är en möjlighet att få kontakt med hjärtat av vårt varumärke. 🙂 Du kan se den på vår Youtube-kanal: Klicka här.

På workshop hos Spinea i Slovakien

I början av månaden deltog Pål och John i en distributörsworkshop anordnad av vår leverantör, SPINEA, i Slovakien. Vi ser alltid fram emot att träffa våra leverantörer!

Senaste mässor och kommande datum

Vi har stått på flera mässor i oktober, bland annat Euro Expo i Borlänge och Örnsköldsvik, Elmia Nordic Rail i Jönköping och Balt Expo i Gdansk, Polen. Än en gång ett stort tack till alla som tittade förbi och tog en pratstund med oss!

Missa inte de kommande utställningarna – de sista 2023:
– Euro Expo den 22-23 november i Mo i Rana, Norge
– Euro Expo den 29-30 november i Luleå, Sverige

Tomasz and Peter together with the swedish ambassador

Månadens produkt

Enerpacs hydrauliska pumpar är grymma verktyg för att generera kraft och tryck för olika industriella applikationer. Med Enerpacs höga prestanda och pålitlighet kan de hydrauliska pumparna hantera utmaningar med lätthet.

Utforska vårt breda sortiment av hydrauliska pumpar för att hitta den perfekta lösningen för dina behov och önskemål. Klicka här!