November 2023 Nyhetsbrev

Följ med oss ​​när vi återbesöker de viktigaste händelserna och berättelserna för denna månad.

Ny leverantör: William Hackett

Har du hört nyheten att vi har en ny leverantör för manuella lyftblock? Med deras gedigna erfarenhet och teknologiska expertis har William Hackett etablerat sig som en ledande aktör inom lyftindustrin.

Vi är övertygade om att vårt samarbete med William Hackett kommer att stärka vår förmåga att tillgodose dina lyftbehov på ett ännu mer kvalitativt sätt. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden.

Du hittar alla våra nya produkter HÄR.

Frågor kring våra nya produkter? Tveka inte på att kontakta oss.

Till vänster: Fredrik Dalberg, Stevie Cross och Dalibor Kendes

Kommande mässor

Den här veckan står vi på sista mässan för detta år. Om ni är i Luleå får ni gärna komma förbi och säga hej på Euro Expo. Vi står där fram till kl 16 idag.

Vi vill även passa på att tacka alla som besökt oss på alla mässor under årets gång. Nu ser vi fram emot alla nya mässor 2024. Nästa gång vi ställer ut är den 24-25 januari på Euro Expo i Karlstad. Mer info kommer snart!

Vi stöttar Barncancerfonden 2023

Visste du att varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer?  Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever 85 procent. Men vi vill att alla barn som insjuknar i cancer ska överleva, och kunna få leva ett gott och långt liv.

Därför är vi på Bengtssons Maskin med och stödjer Barncancerfondens viktiga arbete under julen 2023, och det är vi stolta över.

Tomasz and Peter together with the swedish ambassador