God Jul och Gott Nytt År

Nu när julen är på ingång vill vi passa på att framföra våra varmaste önskningar till er alla. God Jul och Gott Nytt År från oss alla på Bengtssons Maskin!

Här är en sammanfattning av 2023:

  • Etablering av vår verksamhet i Polen: I år utökade vi våra horisonter genom att etablera vår verksamhet i Polen med primärt fokus på att sälja produkter från IMO. Vi vill tacka alla våra nya polska kunder för att ha varit med under vårt första år i Polen, och vi ser fram emot många fler år av delad framgång!
  • Välkomna nya samarbetspartners: För några veckor sedan välkomnade vi officiellt William Hackett Lifting Products som vår nya leverantör för lyftblock. I samarbete med vår brittiska partner är vi glada över att kunna lagra block upp till 50 ton. Vi ser fram emot att leverera kvalitativa lyftlösningar för att möta era behov.
  • Mässor under året: Vår närvaro på olika mässor har gjort det möjligt för oss att få träffa er och ha flera intressanta samtal. Vi vill tacka alla som har besökt oss under alla mässor och vi ser fram emot att träffa er igen nästa år!
  • Ett år av digitala prestationer: Från lanseringen av en ny digital produktkatalog till intoduktion av en chattfunktion, kontinuerliga uppdateringar på vår webbsida med de senaste produkterna och lanseringen av vår nya företagsvideo, är vi dedikerade till att göra våra kunders digitala upplevelser bättre och bättre!

Med ert fortsatta stöd är vi övertygade om att 2024 kommer att fyllas med ännu större framgångar. Må julen ge dig och dina nära och kära glädje och värme!

Merry Christmas / God Jul / Glædelig Jul / Hyvää joulua / Wesołych Świąt,

Bengtssons Maskin