September 2023 Nyhetsbrev

Vi hoppas att ni alla har haft en bra månad. Nedan har vi samlat några höjdpunkter över september.

Mässor i oktober

Den här veckan har vi ställt ut på Alihankinta mässan i Tempere, Finland. Som vanligt tackar vi för de som kom förbi och för alla spännande samtal. Hade du inte möjlighet att komma till mässan? Ingen fara! Vi har nämligen en hel del mässor att se fram emot i oktober.

Save the dates

  • Euro Expo i Borlänge, Sverige: 4-5 oktober
  • BaltExpo i Gdansk, Polen: 10-12 oktober
  • Elmia Nordic Rail i Jönköping, Sverige: 10-12 oktober
  • Euro Expo i Örnsköldsvik, Sverige: 25-26 oktober

På besök hos våra leverantörer

Den här veckan åkte Anders och Robin ner till Italien för att besöka våra leverantörer. Vi ser alltid fram emot att få lära oss mer om produktionen och allt arbete bakom produkterna vi säljer. Vi tackar Regina och Rossi för två trevliga besök!

Laitis nya lokaler i Kiruna

Visste ni att Laitis i Kiruna ska flytta till nya lokaler? Den 2 oktober öppnar de sina nya lokaler och vi kommer såklart att ha våra produkter där. Bland annat kommer ni hitta hydrauliska cylindrar upp till 100 ton, block upp till 6 ton, avdragare från 4, 8, 12, 20 och 30 ton med inbyggd pump.

Vi kommer även kunna se över era block på plats, sälja block med specialanpassade längd på kätting, kalibrera segdragande momentverktyg upp till 33 000Nm.

Bengtssons Maskin kommer finnas på plats – Hoppas vi ses!

Ledig tjänst: Servicetekniker

Tycker du om att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer? Är du dessutom serviceinriktad, teknikintresserad och tycker om att kombinera detta med praktiskt arbete?

Då ska du söka denna tjänst idag! Eller kanske du känner någon som skulle passa utmärkt till den här rollen? Klicka här för att läsa mer!