Nya kopplingar i vårt sortiment!

Vi är glada över att meddela att vi har utökat vårt sortiment med tre spännande serier: Hydroflex, Flexomax och Metaflex från Vulkan! Med vår nya serie av högkvalitativa kopplingar strävar vi efter att erbjuda våra kunder förstklassiga verktyg för att optimera prestanda, öka driftseffektiviteten och maximera produktiviteten. Låt oss ta en närmare titt på var och en av dessa spännande produkter och hur de kan bidra till att ta din verksamhet till nya höjder:

HYDROFLEX

Vår Hydroflex-serie erbjuder flera olika kopplingsalternativ för hydrostatiska industriella tillämpningar. Från torsiellt flexibla till styva kopplingar, Hydroflex är utformad för att säkerställa optimal kraftöverföring och drift på maskiner som grävmaskiner, truckar och betongpumpar. Du hittar produkterna genom att klicka på länken här.

FLEXOMAX

Vår Flexomax-serie erbjuder flexibla och torsionellt elastiska kopplingar, perfekta för att absorbera stötar och vibrationer. Dessa kopplingar är idealiska för låghastighetsaxlar och är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och tillförlitlighet. Du hittar produkterna inom Flexomax genom att klicka på länken här.

METAFLEX

Metaflex, en diskkoppling i metall och rostfritt stål som är torsionsstyv och smuts- och temperaturbeständig. Med böjligt flexibla länkelement och underhållsfri design erbjuder Metaflex pålitlig prestanda och enkel montering och demontering. Klicka här för att läsa mer om Metaflex!


Vi är övertygade om att dessa innovativa produkter kommer att bli värdefulla tillägg till din verksamhet och hjälpa dig att uppnå nya nivåer av framgång och effektivitet. Utforska vårt nya sortiment idag och ta nästa steg mot att förbättra din industriella verksamhet! Frågor kring våra produkter? Kontakta oss gärna. Du hittar våra uppgifter här.

Dela inlägget:

Relaterade inlägg

Kundprojekt: Elektrisk drift 

Du vet väl om att vi kan specialanpassa våra produkter för att passa perfekt till dina behov? Vi är stolta över att visa ett av våra många projekt – en elektrisk drift med en iFit växelmotor och slew drive.

Read More