Bengtssons Maskins avdelning Tools & LYFTonline AB blir Bengtssons Lifting AB!

Vi är glada att dela med oss av en spännande nyhet som kommer att forma vår framtid i branschen för lyftutrustning. Som en del av Indutrade slår Bengtssons Maskins avdelning Tools och LYFTonline AB nu ihop sina krafter för att bilda Bengtssons Lifting AB. Detta är ett stort steg framåt för oss, och vi är övertygade om att det kommer att skapa oändliga möjligheter för våra kunder och partners.

Med den här sammanslagningen kombinerar vi våra styrkor och resurser för att erbjuda en ännu bredare och mer diversifierad portfölj av lyftutrustning. Genom att förena våra expertis och erfarenheter kommer Bengtssons Lifting AB att bli en ledande aktör på marknaden, som erbjuder högkvalitativa lösningar och service till våra kunder.

Det är en otroligt spännande tid för oss när vi tar detta steg in i framtiden. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med er och leverera innovativa lösningar som möter era behov och överträffar era förväntningar.

Håll utkik efter mer information om Bengtssons Lifting AB och vad detta innebär för er. Vi kommer att hålla er uppdaterade via våra sociala medier, e-post och webbplats när vi går framåt på denna spännande resa tillsammans!

Tack för ert fortsatta stöd och förtroende. Vi ser fram emot att ta detta nya steg med er vid vår sida.

Dela inlägget:

Relaterade inlägg

Kundprojekt: Elektrisk drift 

Du vet väl om att vi kan specialanpassa våra produkter för att passa perfekt till dina behov? Vi är stolta över att visa ett av våra många projekt – en elektrisk drift med en iFit växelmotor och slew drive.

Read More