Kundprojekt: Elektrisk drift 

Bilden visar Electric Drive, skapad med iFit från Rossi SpA + Slew Drive från IMO.

Du vet väl om att vi kan specialanpassa våra produkter för att passa perfekt till dina behov? Vi är stolta över att visa ett av våra många projekt – en elektrisk drift med en iFit växel och Slew Drive. Med en kompakt design och färger efter kundens önskemål har vi skapat en skräddarsydd lösning som fungerar utmärkt för kundens projekt.

Teknisk Expertis

Denna elektriska drift är resultatet av teknisk expertis från två ledande företag inom sina respektive områden. iFit-teknologin från Rossi SpA erbjuder avancerade funktioner och enkel integration, medan svängkransen från IMO garanterar precision och tillförlitlighet i rörelsen.

Kundanpassning i Fokus: Från Design till Implementering

Med vårt dedikerade team är vi redo att möta och överträffa de mest utmanande kraven från våra kunder! Oavsett om du behöver en skräddarsydd lösning för ett specifikt projekt eller vill ha mer information om våra produkter och tjänster, är vi här för att hjälpa dig.

Psst.. du vet väl om att du hittar alla CAD lösningar på elektriskt drift på vår Solid Components sida? Klicka här för att få mer info.

Dela inlägget:

Relaterade inlägg