Startsida / Branscher

Medicinteknik

Vi kan med hjälp av vår långa erfarenhet, expertis och kompetens ta fram och anpassa produkter med extrem precision helt enligt dina preferenser. Vårt mål är att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av diverse komponenter och systemlösningar för att du ska kunna tillverka hållbar medicinsk utrustning som bland annat radiokirurgiska system och röntgenapparater.

 

Om du som tillverkare av maskiner och system inom medicinska områden söker professionell hjälp för att kunna producera kvalitetsutrustning är vi på Bengtssons Maskin AB rätt leverantör för dig. Vi konsulterar både gällande ditt projekt och kundanpassar produkterna utifrån dina behov. Utöver det säkerställer vi dessutom att processen går rätt till och att vi har fullständig spårbarhet på våra produkter. Då kan du som kund tryggt producera certifierade maskiner av hög kvalitet med exakta resultat.

Våra produktlösningar

I vårt sortiment hittar du de flesta komponenter du behöver för att kunna tillverka effektiv, tillförlitlig medicinsk utrustning med lång livslängd. Alla våra leverantörer håller hög standard för att garantera en slutprodukt som har en hög kvalitet. Vi har både mekaniska lösningar och komponenter inom transmission, hydraulik, lyft och moment. Dessutom en stor kunskap inom olika smörjmedel. Det i kombination med våra produkter och övrig service bidrar till längre hållbarhet och en välfungerande produktion.

Service & Rådgivning

Vi ger dig rådgivning på plats där vi går igenom allt från till exempel dimensionering till montering av maskinerna. Sedan anpassar vi de komponenter och system du valt enligt dina önskemål och behov i vår verkstad. Allt för att dina maskiner ska hålla hög standard och klara av de höga krav som idag ställs på all medicinsk utrustning.

 

Vi ger dig service från konceptidé till produktanpassning och leverans. Hos oss är din produktion alltid i trygga händer. Oavsett om du är expert eller nyetablerad i branschen. Bengtsson Maskin AB strävar hela tiden efter flexibilitet och en utveckling tillsammans med dig som kund. Vi erbjuder inte bara komponenter och mekaniska lösningar, utan också dimensionering utan extra kostnad ingår i våra produktlösningar. Dessutom har du tillgång till 3D-modeller av komponenter via hemsidan.

 

För att få mer information eller boka tid för rådgivning är du välkommen att höra av dig till oss så svarar vi på eventuella frågor eller kommer och besöker dig för konsultation av ditt projekt. Vår service börjar redan nu tills du själv inte längre behöver den.

Rekommenderade produkter