Startsida / Branscher

Förpackningsindustri

Vi både säljer och utvecklar komponenter, mekaniska systemlösningar och tjänster. Vårt mål är att kunna tillfredsställa alla våra kunders behov och önskemål. Vi tillhandahåller dig som maskintillverkare, smarta mekaniska komponenter till produktionen av dina förpackningsmaskiner.

 

Här hittar du alla de komponenter du behöver för att kunna tillverka maskiner av hög standard som arbetar både effektivt, arbetsmiljövänligt och ekonomiskt. Samtidigt ger de utmärkta produktionsresultat. När det gäller allt som handlar om rörelse eller kraftöverföring inom industri är Bengtssons Maskin AB det rätta stället. Vi har de delar du behöver inom både transmission, hydraulik, lyft och moment.

Vår service ger dig allt du behöver

Att producera allt från en enkel förpackning till ett mer avancerad emballage samt förpackningar som är designade för ett speciellt ändamål kräver rejäla, mångsidiga maskiner. Det finns höga krav ställda både på intern likväl som extern logistik. Vi kan hjälpa dig att skapa innovativa lösningar för mekaniken till produktionen av dina förpackningsmaskiner. Lösningar som både minskar din användning av resurser liksom ökar din och dina kunders produktionseffektivitet.

 

Du som är ny i branschen inom maskintillverkning. Vi har kunskapen att hjälpa dig med både utförandet och planerandet av komponenterna till projektet, redan från endast idé till att du har din produkt levererad eller i vissa fall även monterad. De komponenter vi arbetar med samt erbjuder i vårt sortiment, kommer samtliga från välkända och högt ansedda tillverkare.

Kunskap om nya tekniker

Med hjälp av vår expertis kan du hantera kraven på tillverkningsmaskinerna inom livsmedelsindustrin som ständigt optimeras och sänker kostnader. Samtidigt som du ska uppfylla alla krav på miljö, säkerhet och hälsa. På Bengtssons Maskin AB möter vi utmaningarna tillsammans med dig, med hjälp av vår mångåriga erfarenhet och kunskap om vilka tekniker som fungerar inom förpackningsindustrin. Hos oss är du trygg. Vi möter upp dig på plats för konsultation och planering av de komponenter du behöver.

Rekommenderade produkter