Startsida / Branscher

Automation

Är du producent av maskiner inom automation? Då är det viktigt att hitta komponenter och mekaniska transmissioner av hög standard till din produkt. Det är där vi på Bengtssons Maskin AB kan vara till hjälp. Vi har många års erfarenhet och har stor kompetens inom vårt område.

 

Dessutom har vi våra komponenter inom bland annat transmission, lyft, högtryckshydraulik och bolting. I det sortimentet finns de flesta delar du behöver för att både kunna tillverka maskiner till automatisering inom livsmedelsindustrin och förpackningsmaskiner liksom för tillverkning av diverse medicinsk utrustning.

 

Vi utför bland annat tillverkning efter ritningar av kugg-, rem-, samt kedjehjul. Allt för att tillsammans med dig ta fram olika lösningar som hjälper dig att vara mer konkurrenskraftig inom din marknad.

Automation - ökad förtjänst

Som tillverkare av maskiner för automatisering behöver du högkvalitativa komponenter som klarar av de högt ställda kraven för de olika industrierna. Genom automation ska maskinen kunna tillverka produkter med minimal mänsklig inblandning. Med hjälp av införande av automatiseringsteknik kan du förbättra både effektivitet och tillförlitlighet. Framförallt i många av de momenten som människor tidigare utfört, vilket i sin tur innebär avsevärt större vinster för företagaren.

Kundanpassade produkter & service på hög nivå

Vi har som mål att kunna tillfredsställa de önskemål och leva upp till de förväntningar du som kund har på våra produkter och tjänster. Därför åker vi först och främst ut till dig på plats för att kunna hjälpa dig. Där utför vi kvalificerad rådgivning gällande allt från exempelvis beräkningshjälp vid val av komponenter till dimensionering och montering.

 

Tack vare vår erfarenhet av att kombinera ett flertal produkter i en given tillämpning hjälper vi dig ta fram skräddarsydda lösningar. De produkter vi har kommer dessutom från pålitliga företag. Alla är ledande inom sina respektive nischer, vilket garanterar en hållbar och välfungerande slutprodukt.

 

Våra säljingenjörer kommer att vara tillgänglig under hela processen från start tills dess att ditt projekt inte längre behöver någon ytterligare service. Vi har möjlighet att redan från konceptidé hjälpa dig med beräkning av komponenter och eventuell mjukvara du kan komma behöva.

 

Om det är något du undrar över eller om du kanske vill boka en tid för kundrådgivning är du välkommen att höra av dig till oss på Bengtssons Maskin AB. Vi svarar på dina frågor och bokar gärna in en tid för konsultation när det passar dig.

Rekommenderade produkter