Mars 2023 Nyhetsbrev

Nytt år, nytt material för mässor!

Har ni sett att vi har fått ett nytt mässcase? En liten uppgradering från vår förra, eller hur?

Vi invigde det nya caset uppe på Euro Expo i Skellefteå för någon vecka sedan. Tack till alla som kom förbi och pratade med oss!

Burlövs kommun hälsar på!

I veckan hälsade Burlövs kommun på oss. Vår VD Pål visade runt dem i våra lokaler för att visa vilka Bengtssons Maskin är och hur vi arbetar. Vi tackar Krister Persson, Fredrik Löfqvist, Sara Vestering och Ingvar Olsson för ett trevligt samtal!

Så här skriver Krister Persson, näringslivssamordnare på Burlövs kommun om oss:

’’Vi slutar aldrig att bli imponerade! Vad tänker du på när du hör företagsnamnet ”Bengtssons Maskin”? Numera tänker vi att det ingår i en av Svergiges stora börskoncerner Indutrade. Vi tänker också 182 miljoner i omsättning, vi tänker att deras resultat är all time high 2029, 2021 och 2022. Dessutom tänker vi att ordet maskin innebär väldigt många imponerande branscher.’’

Vi kalibrerar era verktyg!

Letar ditt företag en verkstad som kan kalibrera era verktyg? Vi finns här! Vi kan mäta alla typer av verktyg. Allt från manuella momentnycklar till pneumatiska, hydrauliska eller batteri/elstyrda verktyg.

Momentnycklar: Max 3000 Nm.

Övriga: Max 33 000 Nm.

Inom snar framtid: 80 000 Nm.

Månadens produkt

Visste du att Enerpac hydraulpumpar finns tillgängliga i mer än 1000 olika prestanda? Den här månaden kommer vi att lyfta fram de lätta handpumparna från Enerpac. Enerpac lätta hydrauliska handpumpar är ett bekvämt alternativ till tyngre stålpumpar utan att ge uppoffringar i prestanda eller säkerhet. Varje modell är klassad upp till 10 000 psi (700 bar).

Just nu kör vi en kampanj på ett startkit där du får välja en av våra två pumpar (P392 är en av dem) och sedan sätter vi igång dig med alla hydraulverktyg! Läs mer om erbjudandet här.