Februari 2023 Nyhetsbrev

Kom och besök oss i Skellefteå 22-23 mars

Det är snart dags för vår andra mässa i år! Mellan 22-23 mars är vi på EURO EXPO IndustriMässor i Skellefteå. Vi ser fram emot att träffa er och visa våra produkter.

Nyhet: RUD INOX-ABA

Vår leverantör RUD har lanserat en ny version av rostfritt stål av den populära RUD ABA. Den heter INOX-ABA och kommer att vara populär i många branscher som arbetar under tuffa och krävande förhållanden.

Du hittar den hos oss. Klicka här.

Nyhet: Bevel Helical Gearmotors från Rossi SpA

Förra året lanserade Rossi SpA – Habasit Group iFit på marknaden – växelmotorerna som anpassar sig perfekt till alla industriella tillämpningar. Det finns nu en ny serie som heter IFIT-IO – koniska spiralformade växelmotorer.

En kompakt designlösning, helt utbytbar med en överlägsen kvalitet för att passa alla industriella applikationer som förbättrar företagens produktivitet. Segmenten för den här serien är mat & dryck, avlopps- och vattenrening och konstruktion.

Vi börjar sälja IFIT-IO från tredje kvartalet, men du kan redan läsa mer om den på vår webbplats här.

Månadens produkt

Ett nytt koncept för våra nyhetsbrev – månadens produkt. Här kommer vi att lyfta fram en produkt som vi tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet.

FDA linjärstyrningar från Franke GmbH är utrustade med mycket tysta, högkvalitativa nållager och är nästan helt tillverkade av lättviktsaluminium. Läs mer om Frankes linjära system här.