April 2023 Nyhetsbrev

Nya kataloger

Vi kan nu stolt presentera vår nya företagskatalog! I katalogerna kan ni läsa mer om vår historia, vad vi gör och alla våra produkter. Finns tillgängliga att ladda ner på svenska och engelska. Ni hittar katalogerna i menyn produkter > nedladdning eller i sista sektionen/footern på vår webbsida. Missa inte detta!

Vår webbsida finns nu tillgänglig på polska

Vi kan även officiellt presentera att vi nu har lagt till polska som språk till vår webbsida. Vår säljare i Polen kommer att fokusera på IMOs produkter, såsom slew drive och svängkransar. Är du från Polen och intresserad av produkter inom heavy duty? Gå in och kolla vår polska sida och läs mer! Polska versionen hittar du via www.bengtssons-maskin.pl eller i språkmenyn längst upp på sidan.

Visste ni även att ni enkelt kan få engelska språket genom att direkt skriva in www.bengtssons-maskin.com?

Vad händer i maj?

Snart är sommaren här och innan många av oss går på ledighet har vi planerat in två mässor.

Mellan den 10-11 maj befinner vi oss i Gävle på Euro Expo. Nästa mässa befinner vi oss i Oskarshamn mellan den 24-25 maj. Dessa datum får ni inte missa! Efter dessa datum blir det uppehåll och sedan blir nästa mässa i slutet av augusti.

Månadens produkt

Den här månaden vill vi ge slew drives från vår leverantör IMO lite extra uppmärksamhet. Visste ni att IMOs första slew drive lanserades 1993 och sedan dess varit en av marknadens starkaste? Dessa slew drives är designade för flera applikationer och områden som skogsbruk, jordbruk, gruvor och massa fler.

IMO slew drives finns i två serier för att du ska kunna hitta den som passar ditt område – WD serien och SP serien. Läs mer om produkterna på vår webbsida: Klicka här!

Vi på Bengtssons Maskin erbjuder:

  • Application support
  • Storage (against agreement)
  • Installation of hydraulic motors, brakes, sensors and gear motors