Maj 2023 Nyhetsbrev

Nyhet: iFit IO series

Nu i maj lanserade vår leverantör Rossi en ny produkt på marknaden – vinkelformade växelmotorer. De innovativa vinkelformade växelmotorerna är fullt utbytbara och utrustade med kompakta IE3 elmotorer med premiumeffektivitet.

De har en kompakt designlösning och med den bästa kvalitén för att passa alla industriella applikationer – allt för att förbättra företagens produktivitet. Du hittar den nya produkten genom att klicka här.

Nya iFit IO serien från Rossi

Rossi – 70 år

Förra veckan åkte vi även ner till Rossi i Italien för att gratta dem. Det här året fyller de nämligen 70 år. Ett stort grattis återigen önskar vi på Bengtssons Maskin!

Bild från Rossi spA på Linkedin

På besök hos våra leverantörer

Denna månad har vårt team åkt ner till Italien för att hälsa på två av våra leverantörer, Bettinelli och Gambini, för produktutbildning.  Vi vill alltid utveckla våra kunskaper kring våra produkter för att du som kund ska få bästa hjälp. Vi tackar Gambini och Bettinelli för två bra besök.

Bild tagen på plats hos Bettinelli

Månadens produkt

I detta nyhetsbrev vill vi lyfta fram våra transportvagnar från JUNG Hebe- und Transporttechnik GmbH.

Oavsett om du ska flytta manuellt, har en självgående eller roterande variant erbjuder vår leverantör JUNG ett brett utbud av transportvagnar som säkerställer smidig interntransport. Läs mer om våra transportvagnar här!

Våra transportvagnar från Jung

Glöm inte att följa oss på Linkedin och Facebook för ännu fler uppdateringar!