Maskinförflyttning

Maskinförflyttning är en oundviklig del av många industriella processer. Det innebär att effektivt och säkert förflytta maskiner och utrustning inom arbetsområden. Bengtssons Maskin erbjuder ett mångsidigt sortiment av maskinförflyttningsprodukter, inklusive högkvalitativa domkrafter och rullbockar, som utgör det naturliga valet för att hantera tunga maskiner och liknande arbetsuppgifter. 

Produkter

Domkrafter

Rullblock

Batteridriven maskinskridsko

Läs mer om maskinförflyttning

Vad är maskinförflyttningsprodukter för något? 

Maskinförflyttningsprodukter är specialiserade verktyg och utrustning som används för att effektivt och säkert flytta maskiner och tung utrustning inom industriella och andra arbetsplatsmiljöer. Dessa produkter möjliggör smidig och exakt förflyttning av maskiner för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö. Inom vårt sortiment inkluderar vi flera lösningar för att möta olika krav inom maskinförflyttning. Däribland:  

 

  • Domkrafter: Vi erbjuder domkrafter av märket JUNG, som producerar innovativa domkrafter och hydrauliska verktyg med hög produktkvalitet. Beroende på modell kan de lyfta laster på imponerande 6–30 ton. Dessa domkrafter erbjuder pålitlig och kraftfull lyftkapacitet för olika maskinförflyttningsbehov.
  • Batteridriven maskinskridsko: Våra batteridrivna maskinskridskor är transportvagnar med praktisk hantering. De är utrustade med fjärrstyrning och batteri, där den maximala drifttiden är upp till 6 timmar. Den låga laddningstiden på 1,5 timmar (med snabbladdningsläget 1 timme) gör dem lämpliga för kortvariga driftsperioder utan utdragna ledtider. 
  • Rullbockar: Oavsett om du behöver manuella, självgående eller roterande rullbockar, erbjuder vår partner JUNG ett brett utbud av ergonomiska rullbockar. Rullbockar säkerställer en smidig interntransport och är anpassningsbara för olika förflyttningsbehov inom arbetsmiljön. 

 

Vad ska du tänka på när du väljer en produkt? 

Vid valet av maskinförflyttningsprodukter, såsom domkrafter, maskinskridsko och rullbockar är det viktigt att överväga specifika krav och förutsättningar för den aktuella arbetsmiljön. Kapacitet, mångsidighet och överensstämmelse med säkerhetsstandarder är centrala faktorer. Med vårt sortiment fokuserar vi på att tillhandahålla produkter som möter dessa krav och garanterar effektiva och säkra maskinförflyttningar. 

 

Maskinförflyttning med Bengtssons 

Önskar du ytterligare information om våra mångsidiga maskinförflyttningsprodukter? Kontakta oss på Bengtssons Maskin för att diskutera dina specifika krav och hitta anpassade lösningar för din verksamhet. Vi är stolta över vårt samarbete med JUNG, en högkvalitativ producent av innovativa hydrauliska domkrafter och andra produkter för maskinförflyttning. Vi ser fram emot att hjälpa er att optimera framtida maskinförflyttningar med våra pålitliga och effektiva verktyg. 

Relaterade produkter

Kuggkopplingar

Alla mekaniska friktionsförband bygger på principen med koner som glider mot varandra. Glidningen och därmed den radiella expansionen, åstadkomm…

LÄS MER >

Kardanaxlar

Kardanaxlar är i många fall ett utmärkt alternativ till axelkopplingar när avstånden mellan axeltapparna överskrider ca 500 mm. De är kostnadeffektiva och har lång livslängd.

LÄS MER >