Produkter > Heavy Duty  > Maskinförflyttning

Maskinförflyttning

Maskin-förflyttning

Vi säljer både domkrafter och rullbockar – det naturliga valet vid flytt av tunga maskiner eller andra liknande arbeten. 

 

Vi har valt att samarbeta med JUNG som producerar innovativa hydrauliska domkrafter med hög produktkvalitet. Beroende på modell kan de lyfta laster på 6 – 30 ton. Oavsett om ni ska flytta manuellt, har en självgående eller roterande variant erbjuder även vår partner JUNG ett brett utbud a rullbockar som säkerställer smidig interntransport.

 

Kontakta oss gärna för mer information!

Domkrafter

Den innovativa hydrauliska domkraften med hög produktkvalitet. Beroende på modell kan de lyfta laster på 6 – 30 ton

Batteridriven maskinskridsko

Transportvagnar med en praktisk hantering. Dessa inkluderar radiofjärrkontroll och batteri som ger en maximal drifttid på upp till 6 timmar. Den låga laddningstiden är 1,5 timmar med snabbladdningsläget 1 timme. Vagnen är även lämplig för kortvariga drifter utan längre ledtid.

Rullbock

Oavsett om ni ska flytta manuellt, har en självgående eller roterande variant erbjuder vår partner JUNG ett brett utbud a rullbockar som säkerställer smidig interntransport.

Relaterade produkter

Hydromekaniskt spännförband

ETP-principen ger på grund av det hydrauliska arbetssättet en mängd, för kunden, viktiga fördelar: kompakt konstruktion, snabb montering, lätt att positionera, god rundgång, skadar inte kontaktytorna och är lätt att demontera.

LÄS MER >

Slew drive

Våra slew drives är slutna enheter vilket innebär en hög grad tillförlitlighet, vilket ger längre hållbarhet och lägre underhållskostnad.

LÄS MER >

Kuggkopplingar

Alla mekaniska friktionsförband bygger på principen med koner som glider mot varandra. Glidningen och därmed den radiella expansionen, åstadkomm…

LÄS MER >