Ergonomi

För tillverkning av ergonomiska produkter som underlättar arbetsuppgifterna på företag och förenklar vardagen i privatlivet krävs det högkvalitativa mekaniska komponenter. De måste vara hållbara och säkra för att kunna skapa trygga produkter.

 

Det kan handla om hissar i både offentliga byggnader och i privata hem, samt lyftanordningar på företag som ska klara av tynga lyft. Men även precision vid handikappanpassning av körreglage, gas, broms eller ramper i bilar. Genom att få kundanpassade komponenter får företaget en bättre och effektivare produktion samt högre lönsamhet.

 

Vi tillverkar mekaniska komponenter av högsta kvalitet, men kan även utveckla nya utifrån dina behov, vare sig det handlar om varierande material eller ytbehandling. Genom att vi kommer ut på plats får vi dessutom ett helhetsgrepp. Det innebär att vi kan ge dig både råd och konsultation för att kunna utveckla bästa produkten för dig.

Kostnadsoptimering

Med vår hjälp kan ditt företag bli mer konkurrenskraftigt, eftersom dina produkter får en högre kvalitet. Något som på sikt kommer att öka lönsamheten för ditt företag. Vi har även produkter för dig som vill automatisera vissa delar i produktionen. Vår support och service med bland annat rådgivning och kundanpassade utbildningar kan ge dig effektiva lösningar för din produktion. Dessutom höjer du kompetensen inom ditt företag.

Logistik med korta leveranstider

Hos Bengtssons Maskin AB kan du få hjälp redan i planeringsstadiet, oavsett om det gäller enskilda komponenter eller hela systemlösningar. Vi samarbetar bara med de bästa leverantörerna, och våra medarbetare besitter en expertis och kompetens där de kan ge allt från konsultation i planeringsstadiet till att hjälpa till vid montering.

 

Vare sig du är maskinbyggare eller konstruktör erbjuder vi en serviceverkstad där vi kan göra allt från att serva till att reparera maskiner. Vi utför dessutom momentkalibrering. Hos oss kan du räkna med korta leveranstider samt en logistik som är på topp.

Rekommenderade produkter