Stålindustri

isis-franca-hsPFuudRg5I-unsplash

Produktion inom stålindustrin kräver hållbara och säkra mekaniska komponenter, oavsett vad som blir tillverkat. Det är en nödvändighet att de produkter som produceras har en tålighet och hållbarhet i extrema miljöer. Det handlar om allt från extrem kyla till enormt höga temperaturer. Därför måste produkterna vara säkra, fungera korrekt oavsett påfrestningar och ha långa livslängdscykler.

 

Men även själva systemlösningarna för produktionen kräver komponenter som bland annat klarar av både stålets tyngd och millimeterprecision vid automatiserad tillverkning. Våra mekaniska komponenter uppfyller alla de behov du har.

 

För att få rätt mekaniska komponenter bör du alltid vända dig till ett företag som har kunskap om användningsområden för det du producerar. Många gånger måste mekaniska komponenter klara höga krafter små vikter och precisionstillverkning.

 

I vår tillverkning använder vi oss ofta av aluminium i många av komponenterna. Det är ett tåligt material med låg vikt. Men det har ändå den styrka och hållbarhet som behövs inom stålindustrin.

Få rätt utbildning och konsultation

Vi på Bengtssons Maskin AB har en enorm expertis inom mekaniska komponenter där vi både tillverkar och dessutom utvecklar kundanpassade produkter åt våra kunder. Hos oss kan du även få kundanpassade utbildningar och kompetent konsultation när det gäller de komponenter du behöver.

 

När du anlitar oss och vill ha en specialtillverkad komponent kommer vi ut till dig på plats för att diskutera dina behov och ge råd. Våra medarbetare kan dessutom vara med redan i planeringsstadiet och ända fram till leverans av dina beställda produkter. De kan även hjälpa dig med dimensionering och montering.

Service och säkerhet

Vår kompetens och vår kunskap garanterar högkvalitativa produkter som i sin tur garanterar säkerhet. Vi tillhandahåller dessutom mjukvaror som många gånger är gratis för dig som kund. Som kund står du och vårt samarbete alltid i fokus där vi erbjuder både service och rådgivning vid behov.

Rekommenderade produkter