Startsida / Branscher

Offshore

Vi erbjuder kundanpassade lösningar, förstklassiga produkter i extremt korrosiva miljöer. Därtill även professionell service inom avancerad hanteringsutrustning för både bemannade och obemannade marina fartyg. Vi erbjuder rådgivning på plats hos dig som kund, gällande allt från dimensionering till montering.

 

I vårt breda sortiment av mekaniska transmissioner, högtryckshydraulik och lyft finns allt du behöver till högkvalitativ mekanisk drivning eller positionering och underhåll.

Produkter specialtillverkade för dina behov

För att möte dina krav som din bransch ställer arbetar vi endast med produkter och utvald utrustning som kommer från tillverkare kända för sin höga kvalitetsnivå.

 

Under rådgivningen beräknar vi vilka dimensioner du är i behov av, hur produkten ska certifieras samt vilken utrustning som behövs vid monteringen. Vi färdigställer sedan själva anpassningen av de produkter du behöver till ditt projekt i vår egen serviceverkstad som ligger i Arlöv. För att slutligen leverera dina produkter eller ditt produktpaket till dig färdigt för installation eller montering.

Fullkomlig hängivenhet och service till dig som kund

Vi erbjuder komplett, service till dig från konceptidé och idéframtagning till specialtillverkning av de produkter eller utrustning du behöver hela vägen till leverans och montering. Vår strävan efter den perfekta kundupplevelsen gör att vi ständigt arbetar för att kunna tillgodose dina behov på för bästa möjliga sätt.

 

Oavsett om du redan är etablerad inom branschen och vet exakt vad du behöver eller ny inom branschen, erbjuder vi på Bengtssons Maskin en extraordinär support till dig. Om du kanske inte har erfarenhet av applikationer eller behöver hjälp med beräkningssupport kan du dra stor nytta av oss ifall du exempelvis inte känner dig riktigt säker på material, dimensioner, certifiering och montering.

 

Vi erbjuder dig också montering i utbildningssyfte. Vilket i framtiden gör dig och dina medarbetare mer självständiga samt innebär mer kontroll över helheten.

Rekommenderade produkter

Slewdrive

Våra slewdrives är slutna enheter vilket innebär en hög grad tillförlitlighet, vilket ger längre hållbarhet och lägre underhållskostnad.

LÄS MER >

Växellådor

Letar du efter växlar? Vi har ett brett sortiment av växlar. Här hittar du allt från växelmotorer med spiralformade och koniska spiralväxlar till planetväxlar.

LÄS MER >

Hydraulmotor

Parkers fullständiga sortiment av hög- och låghastighetsmotorer ger upp till 1695 Nm vridmoment med hastigheter från 1/2 till 13 000 rpm. Ett komplett utbud av storlekar erbjuds som driftskonfiguration för växlar, gerotorer, skovlar och kolvar.

LÄS MER >
EnglishSwedish