Startsida / Branscher

Jordbruk

Inom jordbruket idag sker det mesta maskinellt, vare sig det är bevattning, skörd eller sådd. De maskiner som jordbrukare använder är oftast dyra, avancerade och toppmoderna för att kunna hantera stora arealer. När det är säsong körs maskinerna ofta under många timmar per dygn, vilket ofta krävs för att det ska vara både lönsamt och effektivt.

 

Det innebär att under exempelvis både sådd och skörd är det högt tryck på de maskiner som blir använda. En jordbruksmaskin eller ett bevattningssystem som havererar på grund av mekaniska problem kan orsaka att en plantering torkar ut och att skörden blir totalförstörd. Något som i sin tur kan få mycket negativ påverkan på ekonomin för jordbruket.

 

Höga krav på tillverkning

Det innebär att företagare inom jordbruksbranschen ställer höga krav på maskinerna de köper. Oavsett om det är maskiner för bearbetning av jorden, sådden eller skörden. 


Därför är det som tillverkare av jordbruksmaskiner mycket viktigt att du använder dig av mekaniska komponenter som är av högsta kvalitet. Det gäller både för din produktionsanläggning och de jordbruksmaskinerna du tillverkar.

Använd högkvalitativa mekaniska komponenter

Hos Bengtssons Maskin finns expertisen om vilka mekaniska komponenter du behöver. Dessutom besitter vi den kompetens som gör att vi kan bistå våra kunder på bästa sätt. Vi säljer dessutom inte bara olika komponenter, utan kan även hjälpa dig att utveckla mekaniska komponenter till maskiner samt olika systemlösningar för produktion av dina produkter utifrån dina behov.

 

Du kommer även effektivisera din produktion, vilket innebär en kostnadsoptimering för ditt företag. Det ökar inte bara lönsamheten, utan höjer även produktkvaliteten. När du anlitar oss får du tillgång till en professionell logistik och ett brett sortiment av produkter.

 

För att kunna möta dina behov träffas vi i din produktionslokal för en konsultation och rådgivning samt för att diskutera dina behov av vilka komponenter du behöver. Genom att använda mekaniska komponenter av högsta kvalitet får du en garanti på att du kan leverera produkter som är hållbara och effektiva till din slutkund.

 

Rekommenderade produkter