Avdragare

En komplett serie av avdragare med det bredaste utbudet av storlekar, kapaciteter och stilar. Oavsett om din applikation kräver mekanisk eller hydraulisk avdragare, kan dessa produkter anpassas efter dina krav. Dessa avdragare ger många år av problemfri drift, även i de tuffaste miljöerna.

Läs mer om Avdragare

Avdragare – ett viktigt verktyg för många branscher

Avdragare är ett viktigt verktyg inom en rad olika branscher. Dessa verktyg används för att enkelt ta bort eller dra isär komponenter eller delar. Det finns många olika typer av avdragare som är utformade för att hantera olika typer av arbete, såsom att ta bort lager eller dra ut skadade bultar.

Bengtssons Maskin – en pålitlig leverantör av avdragare och tillbehör

För att maximera effektiviteten och produktiviteten i arbetsplatsen är det viktigt att använda högkvalitativa verktyg från en pålitlig leverantör. Bengtssons Maskin är en sådan leverantör, och vi erbjuder ett brett utbud av avdragare för olika typer av arbete.

Olika typer av avdragare

En av de mest populära typerna av avdragare är tångavdragare. Dessa verktyg används för att ta bort tappade bultar eller för att dra isär komponenter som sitter fast. De är enkla att använda och kan användas för en rad olika arbetsuppgifter.

En annan vanlig typ av avdragare är mekaniska avdragare. Dessa verktyg används för att ta bort stora eller svåra komponenter som sitter fast. De använder en kombination av kraft och mekaniska principer för att ta bort komponenterna på ett säkert och effektivt sätt. Det finns också hydrauliska avdragare som använder hydraulik för att applicera kraft för att ta bort komponenter. Dessa är särskilt användbara när man arbetar med tunga eller stora föremål som kan vara svåra att hantera med traditionella verktyg.

Tillbehör som ökar effektiviteten hos avdragare

För att säkerställa att avdragarna fungerar på bästa sätt är det viktigt att de används tillsammans med rätt tillbehör. Bengtssons Maskin erbjuder ett brett utbud av tillbehör som kan användas tillsammans med avdragare för att maximera deras effektivitet.

Balansblock

Till exempel kan balansblock användas för att hänga upp verktyg, slangar och manöverdon så att de lätt kan flyttas när de ska användas.

Vaakumlyftar

Bengtssons Maskin erbjuder också vakuumlyftar för att lyfta plåt, sten och andra släta “skivor”. Dessa kan vara svåra att lyfta med traditionella verktyg, men med hjälp av vakuumlyft kan det göras på ett säkert och effektivt sätt.

Relaterade produkter

Momentverktyg

Här hittar du Enerpac’s program med verktyg för moment samt skruvspännare. Manuella och hydrauliska verktyg samt spridarkilar och flänsverktyg.

LÄS MER >

Avdragare

En komplett serie av avdragare med olika storlekar, kapaciteter och stilar. Oavsett om din applikation kräver mekanisk eller hydraulisk avdragare, kan dessa produkter anpassas efter dina krav.

LÄS MER >