Hydraulpressar

Vi erbjuder ett brett utbud av Enerpacs hydraulpressar i olika storlekar och kapaciteter för att möta era olika behov. Dessa pressar är konstruerade för maximal styrka och hållbarhet med kraftfulla hydraulsystem och robusta pressramar.

 

Oavsett om ni behöver en liten bänkpress eller en större verkstadspress kan Enerpac leverera en pålitlig lösning. 

Maximera produktiviteten med Enerpacs mångsidiga hydraulpressar 

En hydraulpress är en maskin som använder hydraulik för att generera kraft och utföra pressning. Den består vanligtvis av en hydraulisk cylinder och en pressram. När hydraulvätska pumpas in i cylindern skapas ett tryck som driver pressramen och applicerar kraft på det material som ska formas eller bearbetas.

 

Våra hydraulpressar finns som C-ramar, arbor-, bänk-, verkstads- och rullramar i kapaciteter från 10 upp till 200 ton. Pressarna är noggrant konstruerade för lång livslängd och säker drift. Hydrauliken ger en exakt kontrollerad rörelse och kraft. Många modeller har justerbar öppning för enkel inmatning av arbetsstycken. Elektriska pumpar möjliggör fjärrstyrd manövrering för smidig användning. 

 

Säkerhet är högsta prioritet och pressarna kan utrustas med skyddsburar, grindar, tvåhandsmanövrering och dörrsensorer. Vi erbjuder även specialanpassade lösningar om era behov kräver modifieringar eller helt ny design. Våra experter har lång erfarenhet av att skräddarsy hydraulpressar för krävande applikationer. 

Vilka användningsområden har dessa hydraulpressar? 

Enerpacs hydraulpressar används över en bred rad industrier som fordons-, verkstads- och processindustrin. Deras mångsidighet och kraftfulla prestanda gör dem lämpliga för flera olika arbetsmoment: 

Oberoende om du arbetar i verkstaden, på fältet eller i en produktionsmiljö finns det en hydraulpress från Enerpac som uppfyller dina krav på kraft, precision och säkerhet. 

Exempel på hydraulpressar 

Bläddra gärna i produktbroschyren som illustrerar några exempel på hydraulpressar vi erbjuder: 

 

  • A-serien: Kompakta C-ramar och arborpressar från 5-30 ton 
  • VLP-serien: Bänk- och verkstadspressar från 10-200 ton 
  • XLP-serien: Kraftfulla verkstadspressar i 25, 50 och 75 tons utförande 
  • BPR-serien: Rullramspressar i 50, 100 och 200 tons storlek 

 

Utbudet sträcker sig från lätta bänkmodeller till tunga verkstadspressar. Hos oss hittar ni garanterat en hydraulpress som passar era applikationer. 

Tveka inte att kontakta Bengtssons Maskin för mer information om Enerpacs hydraulpressar och för att diskutera era specifika behov.

Låt oss hitta rätt lösning för er verksamhet! 

Relaterade produkter

Övrig lyft

Här har vi samlat övriga produkter inom lyft. Ni finner olika handvinschar, svängkranar, balkvagnar och lyftdon.

LÄS MER >