Produkter > Heavy Duty  > Lyftkomponenter

Lyftkomponenter

Letar du efter lyftkomponenter? Vi har kätting i olika klasser: Klass 10 VIP, Minikätting Klass 10 och Klass 12 ICE. På den här sidan finner du även sortiment över lastsäkring, lyftöglor och en komplett väska med öglor.

Nyhet!

INOX-ABA

  • Laddas från alla håll samt ökad WLL i ringens plan.
  • 4:1 säkerhet mot brytning.
  • Slitmarkeringar på insidan och utsidan av lyftbygeln sålunda lätt igenkännliga kasseringskriterier.
  • Sluten kälsvets – ingen underkorrosion.
  • Tillverkad av duplexstål 1.4462.

Lyftöglor

Det naturliga valet för säkra lyftpunter. Katalog över RUD Lyftöglor finner du nedan.

 

CAD support – i menyn kan du klicka på bilden “Solid Componets CAD support”. Där finns flera av RUD´s Lyftföglor som modeller, klara att ladda ner till ditt CAD-program.

Kätting

Här hittar du den kompletta katalogen över RUDs VIP-kätting- och tillbehörssortiment. Hittat en specifik produkt? Hör av dig till oss!

Väska med öglor

Allt i ett! 16 st lyftöglor och en Minikätting – perfekt vid service- och underhållsarbeten. RUDs svivlande, starka och godkända lyftöglor och den rosa VIP-kättingen i klass 10 är genvägen till säkra lyft! 

 

Öglorna är godkända för lyft rakt upp och även vinkelrätt mot öglans gängade bult. Läs mer om innehållet i väskan under.

Antal / Benämning / Gänga / Kapacitet

4st / VRS-M10 M10 1 – 0,4 ton

4st / VRS-M12 M12 2 – 0,7 ton

4st / VRS-M16 M16 4 – 1,4 ton

4st / VRS-M20 M20 6 – 2,3 ton

 

Lådan finns i två varianter:

RUD Box 1 – Innehåller 16st lyftöglor.

RUD Box 2 – Innehåller 16st lyftöglor och 1st 2-parts minikätting med kapaciteter på 880 kg inkl. snabbförkortare och ”cobrakrokar”. Längd totalt 2 m.

 

Vill du beställa RUD Box eller få mer information om RUDs lyftöglor och kättingsystem, kontakta oss redan idag!

 

Relaterade produkter

Vakuumlyft

Vakuumlyftar för plåt, sten eller andra släta “skivor”. Vi har både självalstrande vacuumlyftar, som inte behöver någon extern kraftkälla, och lyftar.

LÄS MER >

Kuggkopplingar

Alla mekaniska friktionsförband bygger på principen med koner som glider mot varandra. Glidningen och därmed den radiella expansionen, åstadkomm…

LÄS MER >

Hydraulmotor

Parkers fullständiga sortiment av hög- och låghastighetsmotorer ger upp till 1695 Nm vridmoment med hastigheter från 1/2 till 13 000 rpm. Ett komplett utbud av storlekar erbjuds som driftskonfiguration för växlar, gerotorer, skovlar och kolvar.

LÄS MER >